Ingrediente
4 pulpe de pui
5 cartofi mari
1 ceapa
1 ardei colorat
1 morcov
2 linguri pasta tomate
sare
piper
cimbru
foi de dafin
1/2 legatura verdeata
Mod de preparare
Spala carnea bine, apoi pune-o la fiert. Intre timp, curata legumele si spala-le.
Rumeneste legumele in ulei incins, adauga cartofii taiati in sferturi, 2-3 foi de dafin si pulpele de pui deja fierte, apoi acopera mancarea cu 2-3 cani de apa.
Lasa mancarea la fiert circa 30 de minute, apoi adauga pasta de tomate si mai lasa 10 minute la foc mic.
Potriveste mancarica de gust, adaugand sare, piper, cimbru uscat.
Cand este gata, adauga verdeata tocata marunt.
Trucuri!
Poti alege o varianta mai putin light si sa prajesti pulpele inainte de a le pune in mancare. Ii da preparatului o aroma deoasebita, dar nu este chiar atat de sanatos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu